| Pages:
1
2
3
4
5
..
15 |
Sirtcu
New Member

Registered: 1-12-2005
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
|
Thanks! Very sweet of you! |
|
|
estpost
New Member

Registered: 22-4-2006
Member Is Offline
|
|
ohooo, westwind saab eesti keelest aru vai? Siin on inimestes peidus varjatud andeid 
Oma kaarte hoian praegu karbis kuid on plaanis osta spetsiaalne album kaardikogujatele, selline kus vahelehed on täiesti läbipaistvad, mitte nagu
fotoalbumitel, et taust tume v hele. Ma tean kedagi kes tegeleb margialbumite maale toomisega ning tema tootekataloogis on veel igasuguseid erinevaid
albumeid erinevate asjade kollektsioneerimiseks (mündid, tel kaardid jne), ka postkaartide. Ainuke asi, et need oma 3x kallimad kui margialbumid Meie poodides pole samuti neid kuskil kahjuks näinud.
Olen muide 20 ametlikku kaarti Soome saatnud ning 24 sealt saanud. Üsna masendav olukord. Vahepeal tekitas see isegi soovi loobuda krossingust. Kõige
kauem minuni teel olnud kaart tuli Hong Kongist 98 päevaga. Saadetud kevadel, kohale jõudis juuli lõpus. Imestasin et miks inimene mulle suve lõpus
kena kevadet soovib, siis märkasin Hiina templit ja asjad said natuke selgemaks Viimane kaart mille registreerisin tuli Saksamaalt templite järgi kohale 2 päevaga, kuid teel oldud ajaks näitab 83
päeva. Ei tea kas inimene unustas kaardi postitada või mis?
Sellest õhtuti uute aadressite küsimise eelisest kuulen esimest korda ja ausalt öeldes ei usu, et sellest tolku oleks. Ma enamasti aint õhtuti peale
tööd ja peale koduseid esmaseid toimetusi üldse küsingi kaarte, nii 20-22 vahel, kuid mul tuleb alati ka vahemalt üks Soome aadress. Öösel pole
muidugi kaartide saatmisega veel tegelenud. Järgmine kord peaks proovima 3-ks kella näiteks helisema panna, registreeriks saabunud kaardid ja küsiks
uued, vaataks kuidas on Nii eksperimendi mõttes.
Minu kaastöötajad muide vaatavad mind ka imelike pilkudega kui oma kaardisaatmisvaimustusest räägin, eks nad arvavad et see mööduv nähtus  |
|
|
estpost
New Member

Member Is Offline
|
|
khmm, prouakaisa on ennast käest lasknud vai? Meie au ja uhkus on edetabelist jäljetult kadunud. Pole see midagi vist nii kerge oma positsiooni hoida. |
|
|
hanna80
New Member

Registered: 4-12-2005
Member Is Offline
Mood: * Addicted to postcrossing *
|
|
Hello !
Vabantage if I interrupt your conversation. I was so thrilled to find this thread here !
I am a female from Finland, and I am studying your language at the moment. I am just a beginner, but still I would like to have a penfriend from
Estonia, I think it would be a great way to learn the language.
So if anyone is interested to write with me, plase send me a u2u. I am 26 years old and work as a social worker.
Aitäh !
Hanna from Finland |
|
|
prouakaisa
New Member

Registered: 29-7-2006
Member Is Offline
Mood:
|
|
Oh jah, veidralt vaikseks on küll jäänud viimasel ajal. Kusjuures veider lugu - sain Soome aadressi, nii et oli nimi, tänav majanumbriga ja siis riik.
Ei mingit linna või nii. Profiili juures olev Google map siiski lokaliseeris kohana, kust võtsin aadressi linna. Nüüd on see kaart teel olnud 22
päeva. Postcrossija on sisse loginud vahepeal korduvalt, aga ega ta ühtegi kaarti justkui saanud ei ole. Ma muidugi kaardis juhtisin ka sellele
tähelepanu, et ta peaks oma aadressi üle vaatama, aga ilmselt ei ole see temani jõudnud.
Kuidas käituksite teie? Kas lasta kaart aeguda? Või saata teade ja paluda korrektset aadressi, et saata uuesti?
Ja veel - ma ei registreeri kaarte enam õhtul, vaid siis, kui postkastist skännerini jõuab
Ja edetabelis esindab meid hetkel lucystardust, kes on 43. kohal. Jee. |
|
|
estpost
New Member

Member Is Offline
|
|
ma märkasin ka jah, et meil on uus esindaja edetabelisse tekkinud. Ma arvan, et kui kaart naaberriiki on juba 30 päeva teel olnud, siis võiks talle
näiteks isikliku sõnumi kodulehe kaudu saata. kas sa muide panid lennuposti kleepsu ka kaardile? ilma selleta võib kaart soome vabalt isegi rohkem kui
kuu minna. |
|
|
prouakaisa
New Member

Member Is Offline
Mood:
|
|
Ikka panin klepsu ka. Need lennuposti klepsud on ju ilusad |
|
|
Sirtcu
New Member

Member Is Offline
|
|
Ma kleepisin kunagi terve ümbriku tagakülje neid täis (ümbrik läks Saaremaale). Seda sellepärast, et ümbrik ei püsinud kinni ja muud polnud mul
postimajas käepärast Ma loodan, et see postitöötajaid ei
pahandanud ja et nad ei lõpeta mulle nende kleepsude nii lahket jagamist.
Ma just paar päeva tagasi mõtisklesin selle üle, kas need kleepsud tõesti midagi muudavad kaa või on lihtsalt formaalsus. Nähtavasti on siis ikka
vajalikud. Mõnele kaardile ei ole kleeps ära mahtunud, aga ei ole täheldanud, et kaart sellevõrra aeglasemalt kohale läheks.
See postiteeninduse kiirus on küll üks müstiline asi. Näiteks on mul ühtede hollandi tuttavatega nii, et siit sinna läheb kaart paari päevaga
(üllatavalt kiiresti). Sealt siia tuleb aga vähemalt nädal kui mitte rohkem :S |
|
|
momph
New Member

Registered: 8-10-2006
Member Is Offline
|
|
Tervitused ka minu poolt!
Ma kohe täitsa algaja siin postcrossingus, aga ühtteist juba saadetud ikka ka
Seoses nende lennuposti kleepsudega pole mina küll mingit vahet märganud, et kui on kleeps või kui pole. Ikka on sarnase aja võtnud kohale jõudmiseks.
Aga noh, kui neid nii innukalt postkontoris jagatakse, siis ma võin kleepida ju ka |
|
|
Sirtcu
New Member

Member Is Offline
|
|
Tere tulemast Postcrossijate toredatesse ridadesse! |
|
|
mirja
New Member

Registered: 15-11-2006
Country Flag: Estonia
Member Is Offline
|
|
Tervitusi Saaremaalt! |
|
|
prouakaisa
New Member

Member Is Offline
Mood:
|
|
Hii.
Ma olen tabelis tagasi. Veel on seal kohal 26 lucystardust ja kohal 41 elsu. Ja mina siis 33.
Muideks - täna sain sellise kaardi, kus pole ID-numbrit, USA-st. Aga saatja aadress oli. Täitsin vastavad lahtrid seal, kus sellistest kaartidest
märku antakse ja eks näis, millal koodi saan.
Järgmisel kolmapäeval tulevad jõulumargid müüki - 4.40 ja 6.00 vääringus. Tore! |
|
|
prouakaisa
New Member

Member Is Offline
Mood:
|
|
Ja kolm päeva hiljem on mul ID-number teada ja edetabelist olen ka väljas. Niipalju siis uudist Aa - vahepeal sai EPL-ile postcrossingu-teemalistele küsimustele vastatud. Ehk siis - peagi on oodata kaasmaalaste
lisandumist poscrossingusse? |
|
|
evangeliine
New Member

Registered: 24-11-2006
Member Is Offline
|
|
üks kaasmaalane lisandunud!
TERE!
P.S loomulikult tänu ajalehe artiklile! |
|
|
Sirtcu
New Member

Member Is Offline
|
|
Kust seda artiklit ka lugeda saab? |
|
|
prouakaisa
New Member

Member Is Offline
Mood:
|
|
http://www.epl.ee/artikkel/363955 |
|
|
mirja
New Member

Member Is Offline
|
|
Hea artikkel on.Kui ma juba liitunud ei oleks siis raudselt tekitaks huvi. |
|
|
Dropi
Member

Registered: 2-12-2005
Member Is Offline
Mood: schnee
|
|
Prouakaisa, kas sa oled sellest võistlusest kuuldud? Ma usun, et soilian oleks väga huvitatud (?), su artikkelli lugema. See on väga tore, et siin on nüüd enam
eestlasi! Võib olla, et ma pean nüüd parem eest keelt õppima, kui te mul eesti keeles kirjutate 
(and it took me ages to write that, I know my Estonian is pathetic.) |
|
|
prouakaisa
New Member

Member Is Offline
Mood:
|
|
Olen küll, aga mina lihtsalt vastasin küsimustele, artikli autor on maily. |
|
|
evangeliine
New Member

Registered: 24-11-2006
Member Is Offline
|
|
kas orkutis ka eestlased oma commuuuuunitiga esindatud on? ma tegin http://www.orkut.com/Community.aspx?cmm=24334019 kuna käin seal tihedamini võtaks ka seal paremameelega sõna olete oodatud ühinema |
|
|
elsu
New Member

Member Is Offline
Mood:
|
|
Hei!
Mina olen käpp  |
|
|
mirja
New Member

Member Is Offline
|
|
Liitusin  |
|
|
Markus_from_Finland
Member

Registered: 18-11-2006
Member Is Online
Mood: Midsummer coming
|
|
Dropi, mida kõiki keeli sa veel oskad? Kas sa pole seal saksa foorumis ka?  |
|
|
Dropi
Member

Registered: 2-12-2005
Member Is Offline
Mood: schnee
|
|
^Jah Oskan soome, inglise (duh), saksa ja rootsi keelt, natuke
eesti keelt ja väga natuke prantsuse keelt. Hispaania keelega pean ka kevadel hakkama. Kus sa oled eesti keelt õpitud? |
|
|
Markus_from_Finland
Member

Registered: 18-11-2006
Member Is Online
Mood: Midsummer coming
|
|
^Olen õppinud eesti keelt rahvaülikoolis (=kansalaisopisto??) aga see oli mitu aastat tagasi... 
Mina oskan soome, inglise, saksa, rootsi ja eesti keelt. Ning vähe saan aru prantsuse keelest aga ei räägi, vene keelt oskan väga väga vähe. |
|
|
| Pages:
1
2
3
4
5
..
15 |