Postcrossing Official Forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom


Printable Version  
 Pages:  1  2    4
Author: Subject: This Forum
Mundoo
Head Forum Administrator
*********


Avatar


Posts: 5909
Registered: 30-11-2005
Location: Hindmarsh Island Australia
Country Flag:
Australia

Australia
Postcrossing Username: mundoo
Member Is Offline

Mood: Relaxed

[*] posted on 2-8-2009 at 10:45 AM


Quote: Originally posted by effemmedia  


Only a very small thing: I can't find anymore the smile with the question mark.


I will find it shortly and make sure it re-appears. Sorry, my fault it is missing.
View user's profile View All Posts By User
ablotial
New Member
**




Posts: 12
Registered: 3-1-2009
Country Flag:
United States

United States
Postcrossing Username: ablotial
Member Is Offline


[*] posted on 2-8-2009 at 04:46 PM


Quote: Originally posted by Mbali  
First of all: thank you all for your efforts, you guys are great! :)

I have noticed one thing:

I keep receiving U2U notifications to my email-account, even though I am logged in on the forum.

When I checked my control panel it still says:
"Receive e-mail notification on new U2U
(Only sent when you are not logged in)"

Well is it some kind of mistake or actually a new feature?
It confuses me a little, because I would like to be informed about U2Us while I am absent, but it sort of "spams" my email account if I receive them all the time...


I just came to mention this exact same thing. I've been here all morning dealing with u2u messages and got a lot of replies while I was logged on. Then i checked my email, and had an email for every reply. I like them when I'm not here, so I know to go check. But when I am already on the site checking them, it's annoying and somewhat spammy to get a whole lot of "You received a new u2u" messages for things I've already read and replied to on the site.

But yes, i also agree with Mbali that you are all doing a wonderful job. Please don't take my complaining to mean I am unhappy! Just pointing out potential problems!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Willempie
Member
****


Avatar


Posts: 162
Registered: 1-4-2006
Location: Wezep
Country Flag:
Netherlands

Netherlands
Postcrossing Username: wimdemol
Member Is Offline

Mood: . . .never a dull moment . . .

[*] posted on 2-8-2009 at 08:34 PM


Quote: Originally posted by Mundoo  
Quote: Originally posted by Willempie  
Sad to notice that in the new version the possibility to go directly to "your favourites" -list in Personal Settings has disappeared :(


Sorry, we forgot to put it back there. It will come back soon.


Thanks very much for bringing it back :):)
View user's profile View All Posts By User
Mundoo
Head Forum Administrator
*********


Avatar


Posts: 5909
Registered: 30-11-2005
Location: Hindmarsh Island Australia
Country Flag:
Australia

Australia
Postcrossing Username: mundoo
Member Is Offline

Mood: Relaxed

[*] posted on 2-8-2009 at 08:53 PM


Quote: Originally posted by Mundoo  
Quote: Originally posted by Willempie  
Sad to notice that in the new version the possibility to go directly to "your favourites" -list in Personal Settings has disappeared :(


Sorry, we forgot to put it back there. It will come back soon.


It is BACK :singing:
View user's profile View All Posts By User
ablotial
New Member
**




Posts: 12
Registered: 3-1-2009
Country Flag:
United States

United States
Postcrossing Username: ablotial
Member Is Offline


[*] posted on 2-8-2009 at 08:58 PM


Yay, I just noticed favorites has returned to the front page! Thanks very much, Mundoo!!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
nordbaer
Member
******


Avatar


Posts: 3460
Registered: 10-5-2007
Location: Düsseldorf
Country Flag:
Germany

Germany
Postcrossing Username: Nordbaer
Member Is Offline

Mood: Over and out

[*] posted on 2-8-2009 at 09:15 PM


Three cheers for Vicki!!!



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Mundoo
Head Forum Administrator
*********


Avatar


Posts: 5909
Registered: 30-11-2005
Location: Hindmarsh Island Australia
Country Flag:
Australia

Australia
Postcrossing Username: mundoo
Member Is Offline

Mood: Relaxed

[*] posted on 2-8-2009 at 10:43 PM


Quote: Originally posted by ablotial  
Quote: Originally posted by Mbali  
First of all: thank you all for your efforts, you guys are great! :)

I have noticed one thing:

I keep receiving U2U notifications to my email-account, even though I am logged in on the forum.

When I checked my control panel it still says:
"Receive e-mail notification on new U2U
(Only sent when you are not logged in)"

Well is it some kind of mistake or actually a new feature?
It confuses me a little, because I would like to be informed about U2Us while I am absent, but it sort of "spams" my email account if I receive them all the time...


I just came to mention this exact same thing. I've been here all morning dealing with u2u messages and got a lot of replies while I was logged on. Then i checked my email, and had an email for every reply. I like them when I'm not here, so I know to go check. But when I am already on the site checking them, it's annoying and somewhat spammy to get a whole lot of "You received a new u2u" messages for things I've already read and replied to on the site.


I and the other mods have experienced the same thing. Paulo and I think it may be a bug in the software code. But there are no reports on the developers forum about this.

What I would like you to do is go to your control panel and turn OFF the notification and let me know what happens. Then a day later (allow 24 hours) turn it back on and let me know if anything changed with the behaviour.

I need some testing by you members before I report it to the developers and it may be as simple as turning off and then back on later to fix the behaviour.

Thanks
View user's profile View All Posts By User
Mundoo
Head Forum Administrator
*********


Avatar


Posts: 5909
Registered: 30-11-2005
Location: Hindmarsh Island Australia
Country Flag:
Australia

Australia
Postcrossing Username: mundoo
Member Is Offline

Mood: Relaxed

[*] posted on 3-8-2009 at 07:06 AM


Quote: Originally posted by nordbaer  
Quote: Originally posted by nordbaer  
Quote: Originally posted by MissMaple  
@Baer: look below this post

[url]https://forum.postcrossing.com/viewthread.php?tid=10260&page=35#pid2301831
[/url]

HA!!! Now I can see who is guilty!!!
Paula, beware!!!
:P:P:P


Why is this [/url] in this post???
Vicki - bug report!!!

EDIT: It cannot be seen when you quote this message...


Noted, I have now seen other instances of it now.
View user's profile View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 07:08 AM


I noticed the blue on blue is back for the quoting :(
View user's profile View All Posts By User
Mundoo
Head Forum Administrator
*********


Avatar


Posts: 5909
Registered: 30-11-2005
Location: Hindmarsh Island Australia
Country Flag:
Australia

Australia
Postcrossing Username: mundoo
Member Is Offline

Mood: Relaxed

[*] posted on 3-8-2009 at 07:18 AM


Quote: Originally posted by MissMaple  
I noticed the blue on blue is back for the quoting :(


No. It is black writing on blue background and is very visible.
View user's profile View All Posts By User
Mundoo
Head Forum Administrator
*********


Avatar


Posts: 5909
Registered: 30-11-2005
Location: Hindmarsh Island Australia
Country Flag:
Australia

Australia
Postcrossing Username: mundoo
Member Is Offline

Mood: Relaxed

[*] posted on 3-8-2009 at 07:20 AM


Quote: Originally posted by Mundoo  
Quote: Originally posted by effemmedia  


Only a very small thing: I can't find anymore the smile with the question mark.


I will find it shortly and make sure it re-appears. Sorry, my fault it is missing.


I found 2 and re-installed them both. My fault when I was clearing up that section after the install. I was a bit too zealous.

:puzzled: :info:
View user's profile View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 07:33 AM


Quote: Originally posted by Mundoo  
Quote: Originally posted by MissMaple  
I noticed the blue on blue is back for the quoting :(


No. It is black writing on blue background and is very visible.


Huh? For me it is still blue on blue... and not as visible as the white on blue from yesterday
View user's profile View All Posts By User
Leai
Member
***


Avatar


Posts: 48
Registered: 5-3-2006
Location: here
Country Flag:
Finland

Finland
Postcrossing Username: Leai
Member Is Offline

Mood: :)

[*] posted on 3-8-2009 at 08:22 AM


I see blue on blue too. I'm using Internet Explorer right now.
View user's profile View All Posts By User
nordbaer
Member
******


Avatar


Posts: 3460
Registered: 10-5-2007
Location: Düsseldorf
Country Flag:
Germany

Germany
Postcrossing Username: Nordbaer
Member Is Offline

Mood: Over and out

[*] posted on 3-8-2009 at 10:28 AM


With AOL-Explorer and IE I see white on blue. Only with Firefox I see blue on blue.
(Layout = standard version)
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 10:32 AM


Oh, that is odd... I am using IE here too... but it is version 6.0, so it is an older version.

edit: tried IE 7.0 on a different computer.... also blue on blue
View user's profile View All Posts By User
nordbaer
Member
******


Avatar


Posts: 3460
Registered: 10-5-2007
Location: Düsseldorf
Country Flag:
Germany

Germany
Postcrossing Username: Nordbaer
Member Is Offline

Mood: Over and out

[*] posted on 3-8-2009 at 10:50 AM


which layout? which language?
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 10:53 AM


English language, postcrossing layout
View user's profile View All Posts By User
Leai
Member
***


Avatar


Posts: 48
Registered: 5-3-2006
Location: here
Country Flag:
Finland

Finland
Postcrossing Username: Leai
Member Is Offline

Mood: :)

[*] posted on 3-8-2009 at 10:58 AM


Finnish language, postcrossing layout here.
View user's profile View All Posts By User
nordbaer
Member
******


Avatar


Posts: 3460
Registered: 10-5-2007
Location: Düsseldorf
Country Flag:
Germany

Germany
Postcrossing Username: Nordbaer
Member Is Offline

Mood: Over and out

[*] posted on 3-8-2009 at 11:04 AM


in the user control panel you can choose the language as well as the layout.

I have tried your settings and have still white on blue.
But I am using IE 8.0
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 11:06 AM


Quote: Originally posted by nordbaer  

But I am using IE 8.0


That could be it then... Too bad I do not have the rights to upgrade IE here on this computer, otherwise I could check it...
View user's profile View All Posts By User
zasa
Member
****


Avatar


Posts: 157
Registered: 14-10-2006
Location: Bern
Country Flag:
Switzerland

Switzerland
Postcrossing Username: zasa
Member Is Offline

Mood: No time for private swaps

[*] posted on 3-8-2009 at 11:16 AM


@missmaple maybe you have to delete the cockies and the cache - you will find it under preferencies (or how that world is in english :D)
View user's profile View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 11:24 AM


they are deleted every time I log off from the external desktop... and since I already did that twice today, that is not the problem here....
View user's profile View All Posts By User
Leai
Member
***


Avatar


Posts: 48
Registered: 5-3-2006
Location: here
Country Flag:
Finland

Finland
Postcrossing Username: Leai
Member Is Offline

Mood: :)

[*] posted on 3-8-2009 at 06:09 PM


It's working fine on my home computer, with IE and Firefox. The problem seems to be my working computer.
View user's profile View All Posts By User
MissMaple
Member
*****


Avatar


Posts: 700
Registered: 25-7-2010
Location: Lowest point of the Netherlands
Country Flag:
Unknown

Unknown
Postcrossing Username: MissMaple
Member Is Offline

Mood: New address!

[*] posted on 3-8-2009 at 06:11 PM


At home I tried Chrome and Firefox, they work fine...., IE7 is not, that is still blue on blue
View user's profile View All Posts By User
ablotial
New Member
**




Posts: 12
Registered: 3-1-2009
Country Flag:
United States

United States
Postcrossing Username: ablotial
Member Is Offline


[*] posted on 3-8-2009 at 06:14 PM


Quote: Originally posted by Mundoo  

I and the other mods have experienced the same thing. Paulo and I think it may be a bug in the software code. But there are no reports on the developers forum about this.

What I would like you to do is go to your control panel and turn OFF the notification and let me know what happens. Then a day later (allow 24 hours) turn it back on and let me know if anything changed with the behaviour.

I need some testing by you members before I report it to the developers and it may be as simple as turning off and then back on later to fix the behaviour.

Thanks


Just saw this post and turned it off. I'll turn it back on tomorrow and let you know what happens :)
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
 Pages:  1  2    4

  Go To Top

Imprint